Dobrodošli!

Ako ste započeli avanturu renoviranja stana ili poslovnog prostora i odlučili ste da želite laminat, verujemo da ste na odličnom mestu.

Kreirali smo ovaj vodič za kupce koji žele laminat, a da ne morate prekopavati ceo Google ne bi li pronašli savete za izbor laminata, boje, dezene, vrste, pa onda koju debljinu laminata da izaberete, na šta da obratite pažnju, koliko će to sve da Vas košta a niste ni stigli do postavljanja laminata. Problem je bio u tome što su informacije bile razbacane na 100 mesta.

Mi smo prošli kroz ceo ovaj proces, proučili smo laminate a ovo je naše iskustvo, a kada Vi proučite ovaj sajt za koji verujemo da je odličan izvor informacija na ovu temu, gde sve imate na jednom mestu, saznaćete sve ono što Vas sada interesuje, a interesovalo je i nas pre nego što smo kupili laminat pre nekoliko godina.

Upravo te teme su ključni sadržaj ovog vodiča.

Pogledajte vodiče:

Vodič za kupovinu laminata

Vodič za ugradnju laminata / u fazi izrade

Uskoro ćemo objaviti i našu online prodavnicu, a u medjuvremenu možete da nas kontaktirate na office@laminatvodic.com ukoliko imate pitanje u vezi laminata ili želite da popričamo o saradnji sa Vašom prodavnicom.